Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

автономний опір

Четвер, 19 грудня 2013, 16:34

У Львові тиснуть на громадських активістів, затриманих через Михальчишина, – Автономний опір

автономний опір

У Львові триває тиск на громадських активістів, незаконно затриманих 13 жовтня на марші УПА через нардепа Михальчишина та "Свободу".

Про це повідомила прес-служба "Автономного Опору".

Одразу після цього почався ряд викликів і допитів усіх активістів. На них тиснули, залякували їхніх батьків, намагались незаконно зняти відбитки пальців, погрожуючи конвоєм, приходили додому, перевіряли вени й перекручували свідчення, йдеться у повідомленні.

Тепер у більш ніж 50-ти громадсько і соціально активних молодих людей можуть зняти відбитки пальців, аналізи ДНК і, можливо, навіть засудити, не маючи ні складу злочину, ні підозрюваних, ні потерпілих, повідомляє "Автономний Опір".

Як йдеться у повідомленні, за тиждень до маршу УПА нардеп Юрій Михальчишин направив наклепницький депутатський запит до начальника львівської міліції про те, що "невідомі особи збираються грубо порушувати чинне законодавство, громадський порядок, влаштовувати заворушення й погроми з фізичним насильством проти мирних громадян, псуванням їхнього майна тощо”.

Дана провокація була спланована партією ВО “Свобода” спільно з львівською міліцією, аби залякати та знищити незалежні та активні громадські рухи антисистемного напрямку, йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 14 жовтня у Львові відбулися конфлікти під час маршу УПА: міліція затримала 20 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.