Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

mvs.gov.ua

П'ятниця, 20 грудня 2013, 18:25

До дня міліції нагородили найкращих львівських правоохоронців (ФОТО)

Сьогодні у Львівському міському управлінні міліції представники міськради Львова нагородили медалями Короля Данила Галицького кращих працівників ЛМУ.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Начальник Львівського міського управління підполковник міліції Сергій Зюбаненко, звернувся з вітанням до присутніх та всіх, хто в цей час перебував на бойовому посту задля підтримання правопорядку в місті Львові та ветеранів львівської міліції.

Перший заступник міського голови Львова Олег Синютка вручив кращим працівникам Львівського міського управління пам’ятні монети Короля Данила Галицького.

Голова профспілки атестованих працівників міліції Ярослав Юнак, також привітав правоохоронців з професійним святом, побажав «мудрості, розважливості та терпіння, адже саме ці три складові дають можливість нам і вам виконувати ті обов’язки, які на нас покладені».

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять працівників міліції, які загинули під час виконання своїх службових завдань.

Фото: прес-служба МВС у Львівській області. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.