Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Возняк

firtka.if.ua

Понеділок, 23 грудня 2013, 14:57

Хочеться перетворити Євромайдан на Різдвяний фестиваль, – Тарас Возняк

Тарас Возняк

Тарас Возняк повідомив, що до різдвяних свят він з ректором Католицького університету та проректором Університету ім. І. Франка планують перетворити Майдан на Різдвяний фестиваль.

Про це, сьогодні, повідомив політолог та громадський діяч Тарас Возняк на прес-конференнції на тему: «Майдан: здобутки і загрози місцевого самоврядування».

На львівському євромайдані впродовж різв’яних свят планують виступи вертепів та демонстрації народних традицій.

На думку Тараса Возняка такі дії повинні згуртувати Україну навколо однієї ідеї.

«Ми з проректором Університету ім. Івана Франка Зубрицькою та ректором Католицького університету напрацювали таку ідею, перетворити Майдан в Різдвяний майдан, який має об’єднати різдво різних частин України. Якщо люди вже повинні там стояти, то це має бути наповнене якимись сенсами. Потрібно провести з римо-католицького різдва до греко-католицького, православного різдва, а може й до старого нового року. Там мають бути вертепи, демонстрація народних традицій. Це можна перетворити в величезний, фантастичний фестиваль єднання широкої України, а не єднання Галичини з Галичиною», – повідомив політолог та громадський діяч Тарас Возняк.

Єдиною перешкодою для створення подібного «фестивалю», являється відсутність часу на організацію, адже до різдв’яних свят залишились лічені дні.

«Інше питання, що тут буквально години залишаються і треба це все швидко організовувати, щоб це не було хаотичним, а щоб це було осмисленим. Але тут є великі перспективи», – додав Тарас Возняк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.