Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

городоцька

Вівторок, 24 грудня 2013, 17:12

У четвер у Львові відкриють з'їзди з Гороцької та транспортне кільце Городоцька-Шевченка

городоцька

З четверга, 26 грудня, будуть відкриті для проїзду з’їзди з вул Городоцької, частина вул Шевченка та транспортне кільце Городоцька-Шевченка. 

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, передає прес-служба ЛМР.

За словами Садового, основний об’єм ремонтних робіт на вул Б.Хмельницького-Замарстинівській за сприятливих погодних умов також завершать цього року.

«Ми плануємо на частині вул. Богдана Хмельницького – Замарстинівській закінчити основний об’єм робіт до кінця цього року. В принципі, з початку наступного року десь після свят, думаю, вона буде відкрита. Дуже багато буде залежати від погодних умов. Основний об’єм робіт там завершений. Тобто, вулиця буде проїзною.
Ми плануємо вже в четвер відкрити всі з’їзди з Городоцької і відкрити початок вулиці Шевченка, кільце біля церкви Анни. А потім всі сили будуть кинуті на вул. Б.Хмельницького», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.