Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

мороз

jimmy8wong.com

Середа, 25 грудня 2013, 12:07

Цьогоріч Львівзалізниця провела капремонт 5-ти пунктів обігріву

мороз

Львівська залізниця у 2013 році провела капітальний ремонт 5 пунктів обігріву для працівників колійного та інших господарств.

Про це інформує прес-служба Львівської залізниці.

Протягом року залізничники провели капітальний ремонт пунктів обігріву по станціях Ставчани, Здолбунів, Судова Вишня, Глинна Наварія та Рава-Руська. Упродовж 2008-2013 років на магістралі відремонтували різними видами ремонту 70 пунктів обігріву.

Загалом на ремонт таких спеціальних приміщень від 2008 року витрачено 16 мільйонів гривень, з них 5,5 мільйонів – у 2013 році. Ще 680 тисяч гривень протягом нинішнього року магістраль використала на поточні ремонти пунктів обігріву.

У кімнатах облаштовують усі необхідні санітарно-побутові умови для відпочинку залізничників. Тут є душові кабіни і санвузли, кімнати прийому їжі, гардеробні, кімнати для сушіння одягу. Також у пунктах обігріву встановлюють потрібні меблі, побутову техніку, облаштовують приміщення для інвентарю.

Довідка. Сьогодні на Львівській залізниці загалом експлуатують 1793 пункти обігріву.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.