Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

подарований автомобіль

прес-служба миколаївцемент

Середа, 25 грудня 2013, 14:16

Миколаївцемент придбав автомобіль за 600 тис. грн для Миколаївського ЖКУ

подарований автомобіль

24 грудня у місті Миколаєві відбулося урочисте вручення керівництвом ПАТ «Миколаївцемент» універсального автомобіля для прибирання вулиць міста та району Миколаївському комунальному підприємству «Житлово-комунальне управління». 

Про це повідомила прес-служба ПАТ "Миколаївцемент".

В церемонії брали участь уповноважені особи міста Миколаєва, голови Миколаївської районної ради та заступники голови РДА

Комбінований автомобіль МДКЗ-10-00 на базі шасі МАЗ – 5337А2 з функціями поливу та підмітання вулиць у весняно-осінній період, а також посіву піску та розчищення вулиць від снігу вартістю 600 тис. грн було придбано за кошти ПАТ «Миколаївцемент» для потреб району.

Нагадаємо, це вже другий автомобіль, який профінансувало підприємство. Перша машина-сміттєвоз була куплена у 2011 році за понад 600 тис. грн. Даний автомобіль успішно використовується комунальним управлінням для якісного та вчасного вивезення сміття.

«Для нас дуже актуальним є зараз такий подарунок. Адже ще не знаємо, які несподіванки для нас принесе зима. А снігоприбиральної техніки нам завжди не вистачало, особливо, якщо згадати березневі снігопади цього року. Але особливо цінним є цей подарунок через те, що машина ця працює з функціями і відвалу снігу та посіву піску взимку, і поливання вулиць влітку, а тому затребувана цілорічно. Не знаю, чи скоро б район дозволив собі придбати відповідну техніку, адже коштує вона доволі дорого», - зазначив Микола Корецький, директор Миколаївського комунального підприємства ЖКУ.

«Приємно, що підприємство піклується про мешканців Миколаївського району. Інвестиції в соціальну сферу: охорону здоров’я, безпеку і спорт, освіту і культуру роблять наш район комфортнішим для проживання. Найостанніша інвестиція в комунальне господарство, а саме придбання прибиральної техніки, дасть можливість покращити чистоту вулиць. Думаю, вже дуже скоро ми це всі побачимо» - прокоментувала голова Миколаївської районної ради Ольга Жила.

«Адміністрація району безумовно цінує вагомий вклад бізнесу у вирішення ряду проблем місцевої громади, а ПАТ "Миколаївцемент" є якраз одним з наших головних інвесторів. Мені приємно, що керівництво Компанії з розумінням поставилося до потреби місцевої комунальної служби в придбанні авта і прийняло позитивне рішення про виділення такої значної суми. Тож висловлюю свою подяку Миколаївцементові за вагомий внесок в розвиток району, а всім працівникам Миколаївського районного ЖКУ бажаю безпечної успішної роботи на новій техніці» – підсумував перший заступник голови Миколаївської РДА Петро Боровець.

Довідка. ПАТ «Миколаївцемент» є цементним заводом у м. Миколаєві Львівської області. Діє з 1950 року. Виробляє три типи цементу для різних потреб. У 2012 році клієнтам в усіх куточках країни було поставлено 800 000 тонн цементу. Його було використано при спорудженні багатьох житлових будинків, шкіл, лікарень та об’єктів інфраструктури в Україні. Зокрема, продукція підприємства була використана при будівництві об’єктів, пов’язаних з футбольним чемпіонатом Євро-2012, в т.ч. на розширення Львівського аеропорту. Продукція заводу займає міцну позицію на національному ринку. Природним ринком збуту є західний регіон України. У 2013 році завод приєднався до Групи «СіАрЕйч» – регіонального, національного та світового лідера у галузі будівельних матеріалів

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.