Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лікарня

tsn.ua

Середа, 25 грудня 2013, 14:38

Стан побитої Тетяни Чорновол середнього ступеня важкості, – медики

лікарня

Стан постраждалої від побиття журналістки та громадської діячки Тетяни Чорновол – середнього ступеня важкості.

Про це повідомила головний лікар клініки "Борис", в якій перебуває Чорновол, Ольга Перельман, передає прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

За словами Ольги Перельман, пацієнтку оглянули спеціалісти клініки – невропатолог, отоларинголог, офтальмолог, були проведені всі необхідні обстеження, зроблені аналізи.

Журналістка перебуває під пильним наглядом медиків, по відношенню до неї здійснюються терапевтичні заходи, найближчим часом планується проведення додаткового обстеження.

«Пацієнтка забезпечена усіма необхідними медикаментами та засобами медичного призначення», – зазначила головний лікар клініки.

Нагадаємо, сьогодні вночі жорстоко побили журналістку та громадську діячку Тетяну Чорновол. Як написав у Facebook журналіст Мустафа Найєм, у Чорновол струс мозку, їй зашивали обличчя.

Міліція за цим фактом відкрила кримінальне провадження. Водночас Янукович доручив генпрокурору та міністру внутрішніх справ провести розслідування побиття. У міліції також заявили, що однією з версій побиття Чорновол може бути провокація. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.