Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пмр

forum.travmatik.com

Середа, 25 грудня 2013, 15:00

У Львові чоловік обстріляв знайомого гумовими кулями

пмр

У Львові молодий чоловік під час сварки із своїм знайомим схопив зброю і гумовими кулями завдав йому кілька поранень в область грудної клітки, живота та ноги. 

Про це повідомила прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

Постраждалого, яким виявився 26-річний львів’янин, медики швидкої госпіталізували в лікарню. Йому було діагностовано: вогнепальні поранення лівої половини грудної клітки, ділянки живота та лівого стегна, а також розрив лівої легені, відкритий перелом ребер, множинні сторонні тіла (гумові кулі в кількості 3 штуки), шок другої ступені.

Спецзасіб для відстрілу гумовими кулями ПМР, калібру 9 мм, який є зареєстрованим на чоловіка, що здійснив постріли – вилучено.

Інформацію про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.