Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

різдво у львові

interestingeventsclub.uol.ua

Середа, 25 грудня 2013, 16:12

Театр «Воскресіння» покаже різдвяні вистави біля новорічної ялинки у центрі Львова

різдво у львові

На жителів та гостей Львова під час зимових свят чекатимуть вуличні вистави просто неба та театралізована вогняна інсталяція «Коли ангели спускаються з небес» від театру «Воскресіння».

Театр «Воскресіння» покаже виставу біля головної ялинки міста вже цієї неділі, 29 грудня, о 15.30, повідомила прес-служба Львівської міськради. 

29 грудня актори театру «Воскресіння» подарують глядачам вуличну виставу «Різдвяна феєрія», яку театр підготував до Різдвяних свят. Вона починається з карнавалу великих масок, що подорожують містом. Актори використають дванадцять 4-метрових маски, а також вогняні та піротехнічні ефекти.

Маски символізуватимуть образи Божої Матері, ангелів, Йосифа, царя Ірода та ін. Історія Різдвяної феєрії має в своїй основі елементи різдвяного вертепу. Вистава триватиме 1 годину.

З 2 до 5 та 7 січня у дворику Ратуші театр «Воскресіння» покаже виставу «Коли ангели спускаються на землю», у якій будуть задіяні альпіністи, що виконуватимуть роль ангелів.

Вистава триватиме щогодини з 17:00 до 23:00 год. Квитки на виставу коштуватимуть 40 та 20 гривень, для дорослих та дітей відповідно.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.