Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

міліція

mediaavers.com

Четвер, 26 грудня 2013, 09:37

Міліція просить допомогти розшукати підозрюваного у побитті Чорновол

міліція

Міністерство внутрішніх справ просить допомогти розшукати мешканця Києва Котенка Сергія Олександровича, який підозрюється у побитті журналістки та громадської діячки Тетяни Чорновол. 

Про це повідомила прес-служба МВС.

МВС просить усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо місць можливого його перебування та шляхів пересування повідомити правоохоронні органи за телефонами:   271-63-64, 256-10-02, 0800-50-02-02. Фото підозрюваного нижче:

До слова, інших двох осіб міліція знайшла та затримала, які підозрюються у побитті журналістки Тетяни Чорновол. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.

Також МВС підтвердило виявлення в Броварах машини підозрюваних у побитті журналістки Тетяни Чорновол.

Нагадаємо, вчора на автодорозі за Києвом була жорстоко побита громадська діячка Тетяна Чорновол.

Міліція за цим фактом відкрила кримінальне провадження. Водночас Янукович доручивгенпрокурору та міністру внутрішніх справ провести розслідування побиття. У міліції також заявили, що однією з версій побиття Чорновол може бути провокація. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.