Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

євромйадан львів

unian.ua

Четвер, 26 грудня 2013, 13:49

Львівський Євромайдан долучиться до телемосту, який з'єднає Київ, Львів та Харків

євромйадан львів

Сьогодні, 26 грудня, о 19.00 львівський ‎Євромайдан? долучиться до телемосту «Ми – це Україна», який став щоденним.

Про це йдеться на сторінці спільноти Євромайдан у Facebook.

Під час телемосту два міста з різних куточків країни будуть спілкуватися із Євромайданом у столиці. Ініціатори телемосту хочуть показати єдність між різними куточками України. Ще одним завданням цього телемосту є донесення правдивої інформації про Євромайдани. Під час телемосту громадські активісти розповідають про те, яким чином вони підтримують Євромайдан у своєму місті та діляться думками щодо ситуації в країні.

Трансляція із міст здійснюється з майданів та площ де відбуваються акції на підтримку Євромайдану. Кожного дня телеміст розпочинатиметься о 19 годині та транслюватиметься на сайті spilno.tv.

Організацією телемосту у містах займаються громадські активісти, що беруть участь у діяльності місцевих Євромайданів. У Києві телеміст організовують активісти Громадського сектору Євромайдану за технічної підтримки Спільнобачення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.