Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

Варіанти.net

Середа, 30 травня 2012, 10:37

У Львові через Євро-2012 внесли зміни у рух радіальних маршрутів

У зв’язку з великим транспортним навантаженням на вул. Підвальній, прийнято рішення закоротити радіальні маршрути. Про це повідомили в управлінні транспорту та зв’язку Львівської міської ради.

Відтак, маршрути №3а і №4а матимуть кінцеву зупинку біля «Корони», №1а їздитиме до пл. Галицької, №2а і №6а – до пл. Різні.

«Таке рішення прийнято тимчасово, у зв’язку з перенавантаженням вул. Підвальної, через яку зараз курсує більшість громадського та приватного транспорту. Адже пр. Свободи закритий для руху транспорту, там проводять монтажні роботи з облаштування фан-зони.В такому режимі радіальні маршрути працюватимуть до кінця цього тижня. Потім прийматимемо рішення щодо руху цих маршрутів», - зазначив начальник управління транспорту та зв’язку Микола Жук.

Нагадаємо, з 28 травня до 5 липня пр. Свободи у Львові закрито для руху транспорту, адже там функціонуватиме офіційна фан-зона на час Євро 2012.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.