Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

П'ятниця, 27 грудня 2013, 18:01

Андрій Садовий звернеться в суд щодо подолання вето на земельні рішення

Андрій Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий звернеться в суд щодо подолання вето на рішення по земельних питаннях, ухвалених напередодні міськрадою.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«В четвер відбулася сесія Львівської міської ради. Я мав переконання, що Майдан вплине на депутатів, і їхні меркантильні інтереси будуть приглушені. На превеликий жаль, цього не сталося. Депутати подолали вето міського голови, відповідно до яких я зупиняв ухвали, якими роздавалися ділянки в місті без конкурсу, без аукціону. Якщо б ці ділянки були виставлені на аукціон, ми б могли отримати багато мільйонів гривень, які сьогодні потрібні для міського бюджету. Я буду вимушений звертатися в суд, аби не дати розграбити майно міста», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, вчора рада повторно проголосувала за 7 ухвал, які були прийняті на сесії ЛМР 21 листопада та зупиненні міським головою. Відтак, вето міського голови було подолано. Ухвали стосуються продажу чи надання приватним підприємствам та фізичним особам земельних ділянок і приміщень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.