Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

в'язниця

svit24.net

Понеділок, 30 грудня 2013, 13:04

У Львові жінка вбила свого співмешканця

в'язниця

У Львові 47-річна жінка ножем вбила свого 45-річного співмешканця.

Про це повідомило Львівське міське управління міліції.

Як повідомляється, під час конфлікту 45-річний чоловік використав горнятко, яким ударив по голові свою співмешканку. Жінка у свою чергу схопила кухонний ніж та нанесла опоненту п’ять проникаючих ушкоджень у ділянку рук, грудей та живота. Конфлікт закінчився для чоловіка фатально – внаслідок поранень він помер на місці.

Коли жінка усвідомила, що скоїла непоправне, звернулася до правоохоронців. Оператору «102» вона повідомила, що в квартиру увірвались троє невідомих, які її побили, а чоловіку завдали ножових поранень. При цьому вбивця повідомила свої несправжні анкетні дані.

Після приїзду правоохоронців, жінка зізналася у скоєному. Доки слідчі Личаківського районного відділу міліції міста Львова встановлюють деталі вбивства, підозрювану поміщено в ізолятор тимчасового тримання Львівського міського управління міліції.

«На цей відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України», - повідомив перший заступник начальника, начальник слідчого відділення Личаківського районного відділу міліції Сергій Ситник.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.