Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

квартирний злодій

Понеділок, 30 грудня 2013, 17:23

У Львові правоохоронці спіймали квартирних крадіїв

квартирний злодій

Львівські правоохоронці по „гарячих слідах” затримали двох чоловіків, які займалися квартирними крадіжками.

Про це повідомила прес-служба ГУ МВС у Львівській обалсті.

Так, 27 грудня, об 11.40, у Личаківський райвідділ міліції звернулась 29–річна львів’янка із заявою про крадіжку речей з її квартири. Жінка повідомила, що 27 грудня, у період з 10.45 по 11.20, у її квартиру проникли невідомі і викрали з помешкання плазмовий телевізор, фотоапарат, два ноутбуки та гроші. Загалом на суму близько 20000 гривень. Вхідні двері до помешкання громадянки залишились неушкодженими, зламаним виявився лише замок.

Вжитими заходами, за скоєння даного злочину, працівники Управління карного розшуку ГУ МВС України у Львівській області по „гарячих слідах” встановили особи та затримали крадіїв, якими виявилися 38-річний та 45-річний мешканці Львівщини, обоє раніше судимі за скоєння аналогічних злочинів.

Як розповів один із затриманих, помешкання, яке планували обікрасти, обирали „шляхом продзвону”. Через домофон довільно набирали квартири, якщо ніхто не відповідав – значить квартира порожня.

„Піднявся на поверх, зламав серцевину вхідних дверей і виніс побутову техніку, гроші. Допомагав мені товариш. Планував техніку продати, все решта залишити собі”, - розповів затриманий.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (Крадіжка).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.