Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

коляда

vpoltave.pl.ua

Середа, 8 січня 2014, 15:24

У Львові проведуть хоровий флеш-моб з коляди

коляда

Сьогодні, 8 січня, о 17:00 год на сцені Різдвяного Ярмарку біля головної міської ялинки відбудеться великий хоровий флеш-моб "Львів колядує".

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Мешканців та гостей міста закликають приєднатися до масштабного колядкового дійства, аби великою львівською родиною привітати один одного та усю країну із Різдвом Христовим. 

О 14:00 год на сцені Різдвяного Ярмарку біля головної ялинки Львова стартує другий день Фестивалю вертепів. Сьогоднішнє дійство розпочнеться з прибуття на Фестиваль Ходи звіздарів. На відвідувачів чекають спільна коляда Софії Федини та колективів «Панночка» і «Писанка», вертеп театру «Знахідка» Школи мистецтв №10, різдвяне дійство «Славімо Його!» від театру української репризи та мініатюри «Штурм», вертеп організації української молоді «Спадщина», виступ львівського дитячого телевізійного театру «Юрашки», студія естрадного вокалу «Подих весни» Міського Палацу культури ім. Гната Хоткевича, колядки від Дитячої школи естрадного мистецтва «KARPARASHION» та ін. Родзинкою сьогоднішньої святкової програми буде великий хоровий флеш-моб «Львів колядує».

Старт флеш-мобу відбудеться о 17:00 год. Про початок дійства сповістять сурмачі. Флеш-моб розпочнеться зі спільної колядки «Бог Предвічний народився». Дійством керуватиме ведуча Фестивалю вертепів, співачка Софія Федина. Учасниками колядкового флеш-моб також будуть Хор Національної духовної пісні «Вірли» разом із троїстими музиками. Протягом флеш-мобу лунатимуть традиційні різдвяні пісні та колядки в оригінальній обробці від Софії Федини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.