Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вода

grim.in.ua

Четвер, 9 січня 2014, 09:34

Аварія на водогоні поблизу Львова: у Городку та Зимній Воді не буде води

вода

В частині Левандівки та Залізничного району вода подаватиметься з пониженим тиском, а в місті Городок та селах Лапаївка і Зимна Вода води не буде зовсім.

Таким чином, сьогодні, 9 січня, з 12 до 20 год водопостачання Залізничного району та мікрорайону Левандівка, обмеженого вулицями Широка, Сяйво, Рудненська, здійснюватиметься з пониженим тиском за скороченим графіком.

Припинено водопостачання у зв’язку з аварійною ситуацією на магістральному водогоні діаметром 900 мм «Городок – Львів» поблизу села Бартатів.

«Магістральний водогін «Городок-Львів» поблизу с. Бартатова побудований ще у 1956 році і зараз перебуває у аварійному стані. Нам доведеться зменшити тиск води у магістральному водогоні, щоб дати змогу робітникам виконати ремонтні роботи. Запевняємо містян, що докладемо усіх зусиль, щоб відновити водопостачання якнайшвидше», - зазначив головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Олекса Макогін.

ЛМКП «Львівводоканал» просить мешканців створити необхідний запас води та вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням планових робіт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.