Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дтп

tsn.ua

Четвер, 9 січня 2014, 10:30

На Львівщині у ДТП травмувалося 3 особи

дтп

Вчора, 8 січня, на автодорозі Миколаїв-Жидачів-Калуш водій легкового автомобіля «VolkswagenPassat» не справився з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, з’їхав в кювет та перекинувся.

Про це повідомив Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Внаслідок ДТП травмовано 3 (три) особи, яких було доставлено до Новороздільської міської лікарні, а саме:

- водій автомобіля «Volkswagen Passat», 1992 року народження, житель м. Новий Розділ, , госпіталізований до реанімаційного відділення. Після надання допомоги відправлено для подальшого лікування до реанімаційного відділення Львівської комунальної міської клінічної ЛШМД, стан на 6.00 9 січня – важкий;

- пасажир автомобіля «Volkswagen Passat», 1986 року народження, житель м. Новий Розділ, госпіталізований до травматологічного відділення, стан на 6.00 9 січня – середньої важкості;

- пасажир автомобіля «Volkswagen Passat», 1986 року народження, житель м. Новий Розділ, з діагнозом закрита черепно-мозкова травма. Після отримання допомоги від госпіталізації відмовився.

Попередні причини події – порушення водієм автомобіля безпечної швидкості руху, виїзд на зустрічну смугу руху.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.