Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

i1.poltava.pl.ua

Середа, 30 травня 2012, 12:40

Чоловіка, який «замінував» дільничний пункт міліції у Львові, судитимуть

Прокуратура Сихівського району м. Львова скерувала до суду кримінальну справу про обвинувачення чоловіка, що вчинив неправдиве повідомлення про замінування одного з опорних пунктів дільничних інспекторів міліції на вул. Гашека. Про це повідомляє прокуратура м. Львова.

В ході розслідування встановлено, що дзвінок здійснив один з мешканців сусідніх будинків, який, перебував в стані алкогольного сп'яніння.

За «хибне» повідомлення про загрозу безпеки громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності Л. загрожує покарання у виді обмеження волі строком до 5 років.

Нагадаємо, що за останній час це не перший випадок порушення кримінальної справи по «замінуванню». 14 травня у чергову частину Сихівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що 8-а міська комунальна клінічна лікарня міста Львова замінована. По приїзду на місце правоохронців жодних вибухових простроїв не було знайдено. Проти 48-річного львів'янина також було порушено кримінальну справу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.