Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

milicia.lviv.ua

Середа, 30 травня 2012, 13:16

300 військовослужбовців тестували готовність до Євро-2012 нового терміналу львівського аеропорту

300 військовослужбовців внутрішніх військ взяли участь у тестуванні готовності нового терміналу Львівського аеропорту до Євро 2012. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

У новому терміналі міжнародного аеропорту «Львів» ім. Д. Галицького відбулась остання тестова експлуатація.

Метою заходу було перевірити остаточну готовність усіх служб до Євро-2012. При цьому нікому із учасників сценарію навчань не повідомили. Як стверджують організатори, така концепція дозволила відпрацювати дії усіх служб в умовах максимально наближених до реальних.

У залі очікування уявні уболівальники вчинили масову бійку. На майданчику перед магазином «Duty free» конфлікту ситуацію за допомогою кулаків з'ясовувало близько п'ятдесяти чоловік. Міліціонери патрульно-постової служби попередили порушників про відповідальність, але це не допомогло - викликали допомогу. Львівський «Беркут» припинив правопорушення протягом п'яти хвилин. Порушників доставили до міліції для з'ясування обставин. Ситуація у залі очікування стабілізувалась. Навчання завершилось.

Остання тестова експлуатація ще раз довела: всі служби Львівщини до проведення Євро-2012 готові. І туристи, які прибудуть до Львова, що знаходитимуться у нашому місті на період проведення матчів почуватимуться у безпеці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.