Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

фото salon.donetsk.ua

Середа, 30 травня 2012, 14:10

Львівський державний університет БЖД МНС створює Ліцей цивільного захисту

Міністр МНС України Віктор Балога доручив ректору Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Михайлу Козяру створити Ліцей цивільного захисту. Про це повідомляє прес-служба ЛДУ БЖД МНС.

Навчальний заклад створюють з метою забезпечення умов для здобуття повної загальної середньої освіти і забезпечення соціального захисту дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей, батьки яких загинули при виконанні службових обов'язків, дітей працівників МНС України та обдарованої молоді.

Наказ про створення Ліцею цивільного захисту Вінницького вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Міністр МНС підписав 23 травня. В. Балога доручив М. Козяру розробити Положення про Ліцей та затвердити його у встановленому порядку у відповідності до спільного наказу МОНмолодьспорту та МНС, подати на затвердження проект штату ліцею. «З метою організації набору до Ліцею у 2012 році розробити та подати на затвердження правила відбору та прийому на навчання», - йдеться у наказі МНС.

Ректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Михайло Козяр зазначив: «Я переконаний, що традиційний тип школи має поступитися місцем навчально-виховному комплексу. Адже ця освітня інституція забезпечує безперервність освіти, створює адаптивні умови для переходу учня від одного ступеня освіти до іншого, а головне - професійно орієнтує та передпрофесійно готує випускників».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.