Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

vgolos.com.ua

Середа, 30 травня 2012, 14:48

Антипович розкрив четвірку ймовірних переможців по мажоритарних округах

Юрій Михальчишин, Ірина Фаріон, Петро Писарчук та Богдан Дубневич - ймовірні переможці на 4 мажоритарних округах Львова, - повідомив сьогодні, 30 травня, під час прес-конференції директор Соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович.

Згідно з проведеним дослідженням, окрім лідера Юрія Михальчишина на окрузі №115 (Сихівський, частина Личаківського району) є ще три кандидата - Дмитро Добродомов (12,9%), Андрій Парубій (11,7%) та Михайло Хміль (8,5%).

Як і півроку тому, лідером на окрузі №116 (Залізничний, частина Шевченківського району) залишається представник Свободи Ірина Фаріон (18,9%). Менше, наразі, готові підтримати Василя Куйбіду (13,2%) та Ярослава Гінку (7,2%).

Лідером на окрузі №117 (Франківський та Галицький райони) фактично є представник від Партії регіонів Петро Писарчук. Але, як зазначив Олексій Антипович, наразі округ немає яскраво вираженого лідера. Соціолог виділяє двох лідерів: Петра Писарчука (12,9%) та Іван Васюника (12,1%), та трьох найближчих переслідувачів – Тараса Стецьківа (9,1%), Віру Лясковську (7,2%) та Оксану Юринець (5,7%).

В окрузі № 118 (Пустомитівський район, частина Личаківського і Шевченківського районів) залишається один яскраво виражений лідер – Богдан Дубневич (31,8%), який майже втричі випереджає Юрія Михальчишина (11,9%) та Юрія Гудиму (8,1%).

Та, за умови що кандидатом від Батьківщини, Фронту змін та Свободи на окрузі буде Юрій Михальчишин, розрив між ним та Богданом Дубневичем може скоротитися до мінімуму (27% - у Б.Дубневича та 25% - у Ю.Михальчишина).

Зазначимо, що дослідження проводилось 16-26 травня. Аудиторія дослідження: населення міста Львова та Пустомитівського району віком від 18 років і старші. Метод дослідження: особисте формалізоване інтерв’ю згідно з опитувальником (face to face). Вибіркова сукупність: 2400 респондентів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.