Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Мирослав Маринович

Четвер, 16 січня 2014, 14:07

Герман не думала, що з УГКЦ поведуться так примітивно, – Маринович

Мирослав Маринович

Радник Президента України Ганна Герман могла знати, що на УГКЦ будуть чинити тиск, однак не могла уявляти, як примітивно це робитимуть.

Таким чином проректор Українського Католицького Університету Мирослав Маринович прокоментував заяви Ганни Герман про те, що лист Мінкульту до УГКЦ це непрофесійний підхід.

"Я думаю, її роль була – рятувати ситуацію. Цілком можливо, що Герман знала про те, що пробують "прижать попов". Але, припускаю, вона не думала, що це зроблять так примітивно", сказав Маринович.

На його думку, Герман хотіла також врятувати реноме Януковича, однак робити це вже було пізно

"Вона недаремно жила в Галичині, розуміє наслідки такого дивного кроку з боку Міністерства. Але врятувати ситуацію було вже пізно ця фраза президента, всі вже розуміли, що це фальш", зазначив Маринович.

Нагадаємо, сьогодні Мирослав Маринович висловив думку, що нещодавній лист Мінкульту, в якому висловлювались погрози позбавити УГКЦ офіційної реєстрації через участь священиків на майдані спроба залякування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.