Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

ляльковий вертеп

rukotvory.com.ua

Четвер, 16 січня 2014, 16:00

У Шевченківському гаю відбудуться виступи лялькового вертепу

ляльковий вертеп

19 січня о 15.00 та о 15.30 годині на території Музею народної архітектури та побуту буде проводитись театралізований ляльковий вертеп.

Також на відвідувачів Шевченківського гаю чекає вже відома «Козацька слобода» та майстер-клас з ляльки-мотанки, передає прес-служба Львівської міськради.

«В цей день, останній день різдвяних свят, Музей народної архітектури та побуту у Львові підготував невеличке дійство разом із творчим об’єднанням «Далі буде». В приміщенні школи в неділю, 19 січня, о 15.00 та о 15.30 год усі охочі зможуть потрапити на виступ вертепу, але не традиційного, а лялькового. Ми щиро запрошуємо вас та ваших дітей до Музею на цікаву виставу. Традиційно гостей будуть розважати та частувати козаки, а також будуть працювати майстер-класи з виготовлення ляльок-мотанок», - зазначив Роман Назаровець, директор Музею народної архітектури та побуту.

Нагадаємо Хрещення Господнє – третє і завершальне велике свято різдвяного циклу, яке в народі має назву Йордан або Водохреща. Християни східного обряду святкують його 19 січня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.