Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська ода

П'ятниця, 17 січня 2014, 11:05

Депутати євроінтеграційної комісії облради оцінили роботу ОДА на двійку в 2013 році

львівська ода

Депутати комісії з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва та зв’язків з українцями за кордоном Львівської обласної ради дали негативну оцінку роботі ОДА в 2013 році

Таким чином депутати оцінили роботу ОДА на засіданні, яке відбулося 16 січня, передає прес-служба Львівської облради.

Зокрема, після розгляду інформації голови Львівської ОДА Олега Сала щодо виконання обласного бюджету Львівської області за 9 місяців, а також інформації першого заступника голови Львівської ОДА Богдана Матолича про стан виконання державних та обласних цільових програм, за підсумками 9 місяців 2013 року, дали негативну оцінку роботі цього виконавчого органу на Львівщині.

 

Також депутати вирішили винести на розгляд однієї з чергових пленарних засідань сесій звернення до Президента та Прем'єр-міністра України щодо повторного розгляду питання підготовки та прийняття Державної програми сталого розвитку Українських Карпат як складової частини Програми Європейського Союзу «Карпатський простір». 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.