Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ігор Калинець

П'ятниця, 17 січня 2014, 14:49

Революцій без крові не буває – Калинець

Ігор Калинець

Українське супільство занадто гуманне, аби зробити справжню революцію.

Таку думку сьогодні, 17 січня, на прес-конференції висловив поет і прозаїк, колишній політв’язень Ігор Калинець, інформує кореспондент Варіантів.

"Громадянське суспільство в Україні сьогодні позбавлено профспілкового руху. До спротиву готова невелика свідома частина суспільства, ми занадто м'які гуманісти..А революцій, очевидно, без крові не буває", сказав Калинець.

Коментуючи прийняті вчора ВР закони, Калинець зазначив, що це "оживлення негуманних законів, які призвели до розпаду Радянського Союзу".

Він також висловив сумніви у тому, що депутати, які прийняли цей закон, відступляться, адже "за їх спиною стоїть Путін".

Нагадаємо, проректор УКУ, колишній політв'язень Мирослав Маринович зазначив, що способом боротьби українського суспільства проти ситуації в країні може бути лише громадянська і духовна непокора.

Вчора Верховна Рада прийняла низку законів які, на думку правозахисників, порушують права та свободи громадянина.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.