Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

знеструмлення

ukr.obozrevatel.com

Понеділок, 20 січня 2014, 09:41

На Львівщині через негоду знеструмлено 55 населених пунктів

знеструмлення

Через складні погодні умови, випадання дощу на фоні морозної температури, на Львівщині знеструмлені 55 населених пунктів (44 повністю і 11 частково).

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Найскладнішою є ситуація у Сокальському районі. Там знеструмлено 13 населених пунктів повністю і 5 частково. У Золочівському районі знеструмлено 10 населених пунктів повністю і 1 – частково; Жовківський район – 4 повністю і 4 частково; Бродівський район – 2 повністю і 1 населений пункт частково, Радехівський район – повністю знеструмлено 1 населений пункт і Старосамбірський район – 4 населені пункти повністю знеструмлено.

«Ускладнилась ситуація на дорогах області в північній частині. Працює техніка облавтодору, посипаємо піщано-соляною сумішшю, проїзд скрізь забезпечено, але дорожня обстановка досить непроста, слизько, ожеледь, тому прохання до водіїв при можливості утриматись від поїздок», – наголосив директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Олексій Титаренко.

У гірських районах Львівщини, за його словами, плюсова температура, дорожнє покриття мокре. Основні зусилля зосереджені на Сокальському, Жовківському, Золочівському, Бродівському, Радехівському районах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.