Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

олімпіада-2022

sport-express.ua

Понеділок, 20 січня 2014, 15:29

Львів'ян закликають голосувати за логотип заявки міста на Олімпіаду-2022

олімпіада-2022

В Україні триває голосування за логотип заявки Львова на проведення Зимової Олімпіади 2022. 

Голосування триватиме до 26 січня 2014 року на спеціально створеному сайті www.lviv2022.in.ua.

На вибір українцям були представлені 4 варіанти, розроблені агенцією North Design.

У голосуванні можуть взяти участь всі бажаючі, отож не могли оминути таку нагоду і учасники українського олімпійського руху.

"Вже історично склалося, що біатлон є одним з найсильніших зимових видів спорту в Україні. Об’єктивно кажучи, українська команда неодноразово довела, що є однією з найсильніших у світі. Ми серйозно готуємся до цьогорічних ігор в Сочі і сподіваємось привезти додому ще більше медалей", розповів Володимир Бринзак, віце-президент Національного олімпійського комітету України, президент Федерації біатлону України.

"Наша олімпійська команда в захваті від ідеї "Львів 2022". Що може бути краще, ніж приймати ігри та перемагати на рідній землі? Я щиро вболіваю за Українську перемогу. Запрошую всіх українців приєднатися до процесу підготовки Львівської заявки та проголосувати за улюблений логотип", сказав Бринзак.

  

.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.