Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Варіанти.net

Середа, 30 травня 2012, 16:39

У центрі Львова урни прибиратимуть двічі на день

У Львові посилять прибирання центру міста на час проведення Євро-2012, зокрема, урни в центрі міста прибиратимуть частіше – двічі на день. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

До 5 липня проводитиметься 2-разовий забір сміття із чавунних урн у центральній частині міста: 1-й забір – до 7.00 ранку, 2- й забір – до 16.00 дня. Прибирання проводить ПП «Франківське».

«Окрім контейнерів для сміття у Галицькому районі є ще чавунні смітники, які обслуговує приватна фірма ПП «Франківське». Тут організований дворазовий забір сміття. Чергові цієї фірми будуть постійно забирати сміття з урн», - зазначив голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк.

Нагадаємо, у центральній частині Львова щоденно з 28 травня до 5 липня працюватиме близько 95 двірників. Окремо у фан-зоні фірма «АВЕ Львів» організовує прибирання, де буде залучено близько 20 двірників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.