Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Середа, 30 травня 2012, 17:15

У Львові мешканці Сихівського та Личаківського районів отримуватимуть воду із пониженим тиском

З сьогоднішнього дня і до п'ятниці у зв'язку з переврізками новозбудованої ділянки магістрального водогону «Винники – Довга», подача води буде здійснюватись з нормативним тиском за графіком з 6 до 9 год. та з 18 до 21 год, а у решту доби - з пониженим тиском. Про це повідомляє Львівська міська рада.

Такі незручності будуть частково у Сихівському та Личаківському районах, обмежені вулицями Дністерська – Дунайська – Липова Алея – Зелена – Шафарика – Дж.Вашингтона – Пасічна – Лисиницька – Китайська – Медової Печери і прилеглі до них вулиці. Цілодобове водопостачання буде відновлено після закінчення ремонтних робіт.

Головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Володимир Садовий повідомив, що для підключення нового водогону доведеться зупинити роботу насосної станції Винники та кілька свердловин на водозаборах Плугів та Вільшаниця. Водоканал спершу спорожнить магістральний водогін, робочий тиск води у якому сягає 12 атмосфер. Для цього задіють зварювальників, слюсарів та багато техніки.

Нагадаємо, водогін «Винники-Львів» збудований ще у 1984 році і зараз перебуває у гостро-аварійному стані. Технічний стан водогону погіршується, кількість аварійних ситуацій зростає: у 2009 році було зафіксовано 9 аварій, в 2010 р. – 27, а у 2011 р. – 47 аварійних ситуацій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.