Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

image.ua

Середа, 30 травня 2012, 17:23

УЄФА оприлюднила інформацію про церемонію відкриття Євро-2012

УЄФА оприлюднила подробиці церемонії відкриття фінальної частини Євро-2012, яка відбудеться на Народному стадіоні у Варшаві 8 червня.

Шоу розпочнеться за 20 хвилин до стартового матчу турніру між збірними Польщі та Греції і триватиме 12 хвилин.

Цей захід зводить разом спорт і культуру, роблячи акцент на місцевих традиціях та інноваційних технологіях. Церемонія відкриття покладе початок історичній події - першого чемпіонату Європи з футболу, який пройде на території центральної та східної Європи. Крім того, шоу відображає національний колорит країн-учасниць і загальновизнані цінності УЄФА: єдність, суперництво і пристрасть.

На церемонії з етюдом Шопена для фортепіано (опус 10, номер 11) виступить відомий угорський піаніст Адам Дьордь, який нещодавно відсвяткував 30-річчя концертом в нью-йоркському Карнегі-холі. Дьордь є великим шанувальником футболу і грає в нього практично кожен день. Більш того, у піаніста є досвід виступів за збірну Угорщини із футзалу.

Для хореографічної постановки на церемонії відкриття будуть задіяні понад 800 волонтерів, що представляють 63 країни. Очікується, що за заходом у прямому ефірі спостерігатимуть 150 млн. глядачів у всьому світі.

Нагадаємо, це шоу відкриє 14-й чемпіонат Європи з футболу в Польщі та Україні.

Джерело: Кореспондент

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.