Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

yak-prosto.com

Четвер, 31 травня 2012, 10:53

Львівщина витратила на підготовку до Євро-2012 понад 12 млрд. грн.

Згідно Державної цільової програми підготовки до чемпіонату Європи 2012 з футболу на території Львівської області за чотири роки реалізовано проектів, виконано завдань та заходів загальною вартістю понад 12,4 млрд. грн. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Із них - 9 млрд. грн. або 73% - це державні кошти, 0,8 млрд. грн. (6%) - місцевий бюджет, 2,6 млрд. грн. (21%) - це кошти інвесторів та власні кошти підприємств і організацій.

В результаті в області з’явилися новий стадіон, збудовано новий термінал аеропорту і модернізовано злітно-посадкову смугу аеродрому. Крім того, реконструювали два львівських стадіони (стадіон Львівського державного університету фізичної культури та стадіон «Україна») на суму 129,5 млн. грн.

На підготовку автомобільних доріг загального користування також профінансовано 466,25 млн. грн.: «Завершено роботи на дорогах за основними напрямками руху гостей та вболівальників від українсько-польського кордону до Львова: Львів-Рава-Руська, Львів-Краковець, західний обхід Львова, також понижено проїзну частину дороги Т-14-16 Львів-Пустомити-Мединичі. Завершуються  ремонтні роботи на дорогах Львів-Шегині (пункт пропуску «Шегині»),  під’їзних доріг до міста-курорту Трускавця».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.