Львівський Євромайдан просить не чинити самовільних дій стосовно правоохоронців

Вівторок, 28 січня 2014, 10:44

Координатори Львівського Євромайдану просять не чинити самовільних дій, які стосуватимуться протидії правоохоронним органам, розповсюдженні недостовірної інформації та самостійної організації різноманітних акцій на підтримку революційних подій в Україні.

Про це йдеться в заяві Львівського Євромайдану, яка розміщена в соцмережі Вконтакте.

Зокрема, координатори закликають не організовувати масових зібрань, не погоджуючи попередньо цих дій із координаторами. "Інформацію про зустрічі активістів Ви завжди можете дізнатися на офіційних сторінках прес-служби Львівського Євромайдану у соціальних мережах та за номерами телефонів інформаційних центрів", повідомляють координатори Львівського Євромайдану.

Крім цього, координатори просять не чинити самосуду над сім’ями правоохоронців, адже "це може дискредитувати діяльність і методи роботи Львівського Євромайдану".

"В разі спостереження активної діяльності підозрілих осіб, звертатися до гарячої лінії Львівського Євромайдану та Автомайдану. В жодному разі не приймайте рішень самостійно, тому що це може привести до негативних наслідків", повідомляють координатори. 

Мітки: євромайдан львів, правоохоронці