Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

image.tsn.ua

Четвер, 31 травня 2012, 11:08

Напередодні Євро у Львові невідомі побили іноземця

28 травня в одному з нічних клубів Львова невідомі побили іноземця. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

Днями у Личаківський РВ ЛМУ ГУМВСУ у Львівській області надійшло повідомлення від чергового лікаря 1-ї міської клінічної лікарні Львова про те, що до них доставили 20-річного громадянина іноземної держави.

Лікарі встановили діагноз – забій головного мозку, закрита черепно-мозкова травма, перелом черепа, епідуральна гематома зліва, госпіталізували іноземця у нейрохірургічне відділення.

Правоохоронці встановили, що іноземець приїхав до Львова 25 травня. Вночі проти 28 травня він разом з друзями-іноземцями відвідав один з нічних закладів міста, де між ними та мешканцями Львівщини виник конфлікт. Причиною сварки став звичайний коктейль. 20-річний мешканець Рави-Руської, помітивши як незнайомий чоловік зухвало п’є його напій, наніс удар по обличчю.

На щастя, у нічному закладі був перекладач, який зумів встановити контакт між чоловіками. Помирившись, хлопці продовжили відпочинок у закладі.

Як з’ясувалось пізніше, вказані вище тілесні ушкодження іноземець отримав у вбиральні, коли пішов туди, щоби помити руки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.