Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

www.moconsulting.com.ua

Четвер, 31 травня 2012, 12:00

Медіа-центр «Львів 2012» розробив розважальну програму для журналістів

Команда Медіа-центру розробила унікальну культурну програму, в якій включено різноманітні події: від екскурсій містом до вечірок у львівських клубах. Участь у всіх заходах розважальної програми – безкоштовна для акредитованих журналістів Медіа-центру. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Журналістів прийматимуть близько 40 установ.

«В медіа-центр із закордонних медіа акредитовуються окремі знімальні групи для висвітлення футболу, окремі – для висвітлення культури міста. Оскільки Львів - культурна столиця України, нам є що показати. Аби журналістам в пікові для екскурсій дні було простіше отримати інформацію, репортажі, насолодитися мультикультурністю міста, ми вирішили подбати про це», - повідомила Марта Іванишин, керівник програми дозвілля для журналістів.

Щовечора журналістам пропонуватимуть піднятися на вежу Ратуші. Щодня журналісти зможуть відвідати екскурсії підземеллям міста, найвидатнішими архітектурними пам’ятками, музеями, будуть організовані і ресторанні тури. Будуть екскурсії і вдень, і нічним містом, проводитимуть їх відомі львівські історики. Окрім цього, можна буде відвідати львівську Оперу, картинну галерею.

Серед розважальних подій: вечірки в медіа-кафе, в львівських клубах, відвідини боулінгу та аквапарку.

Долучитися до розважальної програми пропонують львівським, українським, закордонним журналістам абсолютно безкоштовно. Для цього потрібно лише акредитуватися у міський Медіа-центр «Львів 2012» на сайті uefaeuro2012.lviv.ua.

Нагадаємо, акредитація у міський Медіа-центр триває до 4 червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.