Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пішохідний перехід

svit24.net

Четвер, 30 січня 2014, 15:32

У Львові розшукали водія, якій збив на "зебрі" жінку та утік

пішохідний перехід

Працівники Державтоінспекції Львова встановили водія, який збив на пішохідному переході стареньку жінку та одразу ж поїхав із місця події.

 

Про це повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Автопригода трапилась учора, 29 січня, приблизно о 15-й годині на вулиці Личаківській у Львові. 70-річна бабуся переходила дорогу на «зебрі», а водій «Ланоса» не встиг вчасно загальмувати. Внаслідок ДТП старенька отримала травми. Втім, чоловік навіть не поцікавився, чи з нею все гаразд, а хутко залишив місце пригоди.

Після ДТП жінці довелося звернутися до медиків. У неї діагностували численні забої. Лікарі надали постраждалій необхідну допомогу, а після цього – відпустили додому.

Інспектори ДАІ вже встановили, хто саме скоїв цю ДТП. Порушнику 23 роки, він львів’янин. За попередніми даними, автопригода трапилась саме з вини чоловіка. Керуючи автомобілем «Деу Ланос», він не пропустив на пішохідному переході стареньку жінку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.