Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наручники

pravda.lutsk.ua

Четвер, 30 січня 2014, 16:14

Міліція затримала злочинну групу, яка тероризувала жителів Львівщини

наручники

Правоохоронці затримали учасників злочинного угрупування, які упродовж тривалого часу займалися розбійними нападами, вимаганнями та пограбуваннями громадян на території Львівщини.

Про це повідомила прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

Так, зловмисники наприкінці минулого року, викрали двох підприємців та насильно утримували їх в неволі. Погрожуючи, забрали у потерпілих коштовні, автомобілі та значні суми грошових коштів в іноземній валюті. Також вони вимагали у підприємців передати їм частину бізнесу.

Шістьом учасникам зазначеної злочинного угрупування вже повідомлено про підозру у вчиненні ряду тяжких злочинів та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Одного з активних учасників угрупування - 26-річного іноземця, який переховувався від органів досудового слідства, правоохоронці розшукали та затримали в Одесі. Він вже раніше притягався до відповідальності за незаконне зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів, а також за використання підроблених документів.

Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених за ч. 3 ст. 189 (Вимагання), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Галицьким районним судом йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.