Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

зима

versii.if.ua

П'ятниця, 31 січня 2014, 09:33

На Львівщині відсутній доїзд до 61 населеного пункту

зима

На Львівщині до 61 населеного пункту доїзд відсутній, а до 65 – ускладнений.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У зв’язку з сильним вітром та хуртовиною на окремих ділянках доріг загального користування у Бродівському, Буському, Жовківському, Золочівському, Миколаївському, Мостиському, Радехівському, Самбірському та Сокальському районах періодично утворюються перемети. Внаслідок цього на цей час відсутній доїзд до 61 та ускладнено доїзд до 65 населених пунктів області.

Відновлено у повному обсязі рух:

- о 15.30 на регіональній дорозі державного значення Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква, зокрема на ділянці дороги від населеного пункту Острів Сокальського району до межі з Волинською областю;

- о 16.30 на національній дорозі державного значення Львів – Радехів – Луцьк до кордону з Волинською областю.

Рух на дорогах державного значення, зокрема на дорозі Київ-Чоп, здійснюється без обмежень.

До снігоочисних робіт на дорогах області 30 січня залучено 205 одиниць спеціальної техніки. Снігоочисні роботи продовжуються.

Гідрометеорологічна ситуація на території області залишається складною, спостерігаються пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини та утворення снігових переметів на дорогах.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.