Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

волейбол

stack.com

П'ятниця, 31 січня 2014, 11:11

Сьогодні та завтра ВК "Барком-Кажани" проведе домашні матчі

волейбол

31 січня та 1 лютого львівський волейбольний клуб "Барком-Кажани" проведе два домашні матчі проти сумського ВК "Хімпром".

Про це Варіантам повідомила прес-служба ВК "Барком-Кажани".

Ігри відбудуться в рамках десятого туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги.

"Нам потрібно грати, якщо зникне якась команда – буде менше матчів. А очок у нас не дуже багато. Були невдачі. Але працюємо в цьому напрямку", – наголосив головний тренер волейбольного клубу "Барком-Кажани" Віктор Михальчук.

Оптимістично налаштовані і самі волейболісти. "На кожен матч, на кожну гру ми налаштовуємось на перемогу. Ніякого відступу", – підкреслив гравець клубу Андрій Шиманський.

Зокрема, сьогодні гра стартує о 16.00 годині. 1 лютого – початок матчу о 13.00. Ігри відбудуться у приміщенні спорткомплексу "Галичина". Волейболісти запрошують львів’ян підтримати місцеву команду та прийти на матчі. Вхід на ігри – вільний.

Додамо, що на сьогодні «Хімпром» займає другу сходинку у турнірній таблиці Чемпіонату, виборовши 39 очок. «Барком-Кажани», натомість, на сьомому місці – із десятьма очками.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.