Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

image.tsn.ua

Четвер, 31 травня 2012, 13:00

Голови Львівської, Тернопільської та Івано-Франківської облрад звернулися до депутатів щодо захисту української мови

Голови Львівської, тернопільської та Івано-Франківської облрад звернулися до депутатів усіх рівнів щодо захситу української мови. Про це повідомляє прес-служба ВО «Свобода».

«Звертаємось до депутатів рад усіх рівнів – від базових сільських, селищних та міських, а також районних і обласних, до депутатів Верховної Ради України – усіх народних обранців, кому болить доля суверенної держави Україна! 5 червня під стінами Верховної Ради зберімось на Всеукраїнські депутатські збори та висловімо своє обурення, свій гнів діям окупаційної адміністрації, планам та вчинкам Верховної Зради України!», - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, вчора, 30 травня, голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міськраді Руслан Кошулинський заявив, що 5 червня 2012 року депутати Львівської міськради зберуться під стінами українського парламенту на позачергову сесію, аби не допустити ухвалення «мовного» законопроекту.

Саме 5 червня під час засідання Верховної Ради України депутати розглядатимуть в першому читанні законопроект «Про засади державної мовної політики» (№9073).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.