Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркопритон

bigpicture.ru

Понеділок, 3 лютого 2014, 14:04

Стриянку позбавили волі з іспитовим терміном за організацію наркопритону

наркопритон

Стрийський  міськрайонний суд оголосив вирок 26-річній стриянці, яка надавала своє помешкання наркозалежним особам для  виготовлення та вживання наркотиків.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Правоохоронці у ході досудового розслідування встановили, що уквартирі, яка знаходиться в спальному мікрорайоні Стрия, з дозволугосподині помешкання, «посиденьки» влаштовували четверонаркозалежних осіб.  

Під час санкціонованого обшуку в квартирі,  власницею якої є 26-річнастриянка, працівники міліції виявили  готові порції наркотичноїречовини, посуд та інші предмети і речовини, які свідчили про те, що уцьому помешканні виготовляли та вживали наркотики. За висновкамиексперта, вилучена з квартири речовина - це особливо-небезпечнийнаркотичний засіб - дезоморфін.

Суд визнав 26-річну місцеву мешканку винною у вчиненні кримінальногоправопорушення, передбаченого частиною 1 статті 317 Кримінальногокодексу України (Організація  або утримання місць для незаконноговживання, виробництва чи виготовлення  наркотичних засобів,психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщення зцією метою)  та  призначив  покарання у вигляді трьох роківпозбавлення волі.

Врахувавши всі обставини справи, суд звільнив молодицю від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком  2 роки.

Вирок вступив у законну силу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.