Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

іванфранківська облрада

styknews.info

Понеділок, 3 лютого 2014, 15:12

Івано-Франківська облрада висловила недовіру голові ОДА

іванфранківська облрада

Депутати Івано-Франківської обласної ради висловили  більш ніж двома третинами голосів висловили недовіру голові обласної державної адміністрації та регіоналу Василю Чуднову.

За це рішення проголосували 77 депутатів, передає прес-служба ВО "Свобода".

Таким чином, за відставку проголосувала абсолютна більшість депутатів, 77 із 86 присутніх на сесії депутатів. Усього до Івано-Франківської обласної ради обрано 114 депутатів. Оскільки відставку Чуднова підтримало більш ніж дві третини депутатського корпусу, Янукович зобов'язаний звільнити Чуднова.

Напередодні початку процедури таємного голосування голова фракції ВО "Свобода", керівник Штабу національного спротиву в Івано-Франківській области Василь Попович звинуватив Чуднова в тому, що той не погодився мирно впустити людей минулої п'ятниці до адмінбудівлі, через що спровокував конфлікт, якого не було ані у Львові, ні в Тернополі, ні в Чернівцях.

Тоді Чуднов відмовився добровільно написати заяву на звільнення з посади й повідомив, що піде у відставку лише з волі Президента.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.