Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зно

obozrevatel.com

Вівторок, 4 лютого 2014, 10:33

Освітяни відзначають низьку активність абітурієнтів у реєстрації на ЗНО-2014

зно

4111 абітурієнтів зареєстровано станом на 3 лютого Львівським регіональним центром оцінювання якості освіти на участь у зовнішньому незалежному оцінюванні – 2014, хоча очікувана кількість становить 35 000 осіб.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

 У Львівській області зареєстровано 2 326 абітурієнтів, що складає 13.6 % від очікуваної кількості осіб (17 000).

«Звертаємо увагу на низьку активність абітурієнтів та нагадуємо, що для успішного проведення реєстрації на участь у ЗНО-2014 необхідно до 5 березня надіслати правильно оформлений пакет реєстраційних документів на адресу Регіонального центру оцінювання якості освіти», – зазначила директор ЛРЦОЯО Лариса Середяк.

За її словами, усього від початку реєстрації на розгляд регламентної комісії ЛРЦОЯО надійшло 97 комплектів реєстраційних документів. З них відмовлено 82 особам. Причини: відсутній текст заяви, неповний текст заяви, відсутність підпису абітурієнта в заяві тощо.

«Просимо не відкладати реєстрацію на останні дні. Підтвердження успішної реєстрації – отримання Сертифіката Українського центру оцінювання якості освіти», – наголосила Л. Середяк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.