Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

www.viche.lutsk.ua

Четвер, 31 травня 2012, 15:38

Львівська облрада підписала угоду про співпрацю з Державним фондом сприяння місцевому самоврядуванню

Голова Львівської обласної ради Олег Панькевич підписав угоду про співробітництво між Львівською облрадою, облдержадміністрацією та Державним фондом сприяння місцевому самоврядуванню. Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.

Угода має на меті розвиток партнерських відносин, координацію співпраці органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування Львівщини з метою консолідації інтересів місцевого самоврядування на регіональному рівні.

Зокрема, Державний фонд сприяння місцевому самоврядуванню зобов’язується надавати консультативне, інформаційне, експертно-аналітичне супроводження діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, брати участь в підготовці та реалізації регіональних програм, спрямованих на розвиток місцевого самоврядування, залучати місцеві органи влади до підготовки та проведення проектів нормативно-правових актів з питань місцевого самоврядування.

Обласна рада в рамках угоди зобов’язується організовувати тренінги для посадових осіб місцевого самоврядування щодо підготовки проектів та програм Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування,  залучати громадськість до вивчення діяльності органів місцевого самоврядування та реалізації проектів переможців Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та інше.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.