Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

верховна рада

volynnews.com

Четвер, 6 лютого 2014, 10:39

Євромайданівці пішли пікетувати Верховну Раду

верховна рада

Колона приблизно з 3 тис. активістів Євромайдану близько 10:00 рушила з Майдану Незалежності в урядовий квартал по вулиці Інститутській у Києві.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Демонстранти рушили з метою "нагадати владі про себе і поквапити з виконанням вимог Майдану". Зокрема, протестувальники вимагають припинити переслідування активістів, звільнити всіх затриманих маніфестантів, а також вимагають відставки Президента Віктора Януковича та розпуску Верховної Ради.

Попереду колони їде вантажний автомобіль зі звуковою апаратурою, з якого активісти озвучують свої вимоги. Також попереду колони йдуть народні депутати від опозиційних партій. Серед них "свободівець" Андрій Іллєнко та нардеп від "Батьківщини" Андрій Шевченко.

У колоні активісти тримають державні прапори України, прапори "Батьківщини" та "Свободи". Зазначимо, що переважна більшість мітингувальників - це члени самооборони Євромайдану. Більшість активістів самооборони в масках, шоломах і зі щитами.

Колона перекрила вулицю Інститутську і станом на 10:15 проходить перехрестя з вулицею Шовковичною.

Зазначимо, урядовий квартал посилено охороняється міліцією, починаючи з 1 грудня 2013 р. зокрема, перекрито рух від Європейської площі до будівлі Верховної Ради України по вул. Грушевського, 5.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.