Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

енергоощадні вікна

radiosvoboda.org

Четвер, 6 лютого 2014, 12:03

Миколаївцемент дав 100 тис. грн. на енергоощадний проект для школи в Миколаєві

енергоощадні вікна

Компанія ПАТ «Миколаївцемент» як соціально-відповідальний бізнес надала спонсорську допомогу в сумі 100 тис. грн на встановлення нових енергоощадних вікон для Миколаївської ЗОШ №1.

Про це повідомила прес-служба ПАТ "Миколаївцемент".

За ці кошти було придбано та встановлено 29 нових металопластикових вікон замість старих дерев’яних, котрі від часу й вологи вже давно перестали втримувати внутрішнє тепло і протистояти холодним вітрам зовні. Нові ж вікна - сучасні енергоощадні, надійно зберігають тепло і забезпечують шкільному приміщенню затишок.

За словами директора школи Галини Огоновської, школа давно мала намір змінити старі вікна на нові. Частково це було здійснено власними силами, і вікна були замінені у навчальних класах. Але, на заміну вікон у коридорах школи грошей явно не вистачало, тому питання утеплення приміщення відкладалося на невизначений термін.

«Проте, на нашу проблему відреагувало ПАТ «Миколаївцемент» і надало спонсорські кошти в сумі 100 тис. грн. За ці кошти було куплено 29 нових металопластикових вікон і встановлено їх у коридорах навчального закладу», - розповідає пані Галина.

«Вдячність за таку допомогу висловлює не лише все керівництво школи, а звичайно ж і наші учні та їх батьки. Адже такий подарунок дозволить нам з дітьми працювати в комфортніших умовах Варто зазначити, що це, в першу чергу, інвестиції у здоров’я наших дітей. Ну, а крім того, таке оновлення поліпшило й естетичний вигляд школи, надало їй додаткової привабливості», - додала пані директор.

Довідка
ПАТ «Миколаївцемент» є цементним заводом у м. Миколаєві Львівської області. Діє з 1950 року. Виробляє три типи цементу для різних потреб. У 2012 році клієнтам в усіх куточках країни було поставлено 800 000 тонн цементу. Його було використано при спорудженні багатьох житлових будинків, шкіл, лікарень та об’єктів інфраструктури в Україні. Зокрема, продукція підприємства була використана при будівництві об’єктів, пов’язаних з футбольним чемпіонатом Євро-2012, в т.ч. на розширення Львівського аеропорту.

Продукція заводу займає міцну позицію на національному ринку. Природним ринком збуту є західний регіон України.

У 2013 роціі завод приєднався до Групи «СіАрЕйч» - регіонального, національного та світового лідера у галузі будівельних матеріалів. Після входження до неї ПАТ «Миколаївцемент», група CRH стала лідером з виробництва цементу в Україні

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.