Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Четвер, 31 травня 2012, 16:17

Львівська залізниця на ділянці Львів-Здолбунів ремонтує понад 165 км колії

Львівська залізниця у рамках підготовки до впровадження швидкісного руху на ділянці Львів-Здолбунів різними видами ремонту охопила понад 165 км колії. Про це повідомляє прес-служба Львівської залізниці.

На дільниці впровадження швидкісного руху Львів – Красне – Здолбунів працівники Львівської залізниці виконали значний обсяг робіт капітального та ремонтного характеру.

Упродовж 2011–2012 рр. на Львівській залізниці провели роботу з модернізації колії загальною протяжністю 52,3 км, посиленого капітального ремонту колії на ділянці 11,2 км, замінили 66 комплектів стрілочних переводів новими, провели середній ремонт колії протяжністю 101,6 км. Також залізничники виконали значний обсяг робіт на станціях Здолбунів, Борщовичі, Задвір’я, Заболотці. Це дало змогу підвищити швидкість руху по станціях до 140 км/год., по станції Здолбунів — до 80 км/год.

Після проведення цього комплексу робіт на зазначеній ділянці передбачено підвищення швидкості руху поїздів до 160 км/год. на ділянках загальною протяжністю 120 кілометрів та до 140 км/год. на ділянках протяжністю 88 кілометрів.

Також на дільниці закрито три залізничних переїзди, ще чотири переїзди, у межах яких заплановано реалізовувати швидкість понад 120 км/год., переведено у розряд переїздів з черговим працівником.

Завдяки проведеним роботам залізничники Львівської магістралі забезпечили швидкісний рух та дозволили поїздам долати шлях зі Львова до Здолбунова за 101 хвилину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.