Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кмда

tsn.ua

Четвер, 6 лютого 2014, 16:39

Охоронця Євромайдану з Львівщини поранили у Києві

кмда

У будівлі Київської міської державної адміністрації в результаті конфлікту між охоронцями один з них, який є жителем Львівської області, отримав кульове поранення в ногу.

Про це повідомила прес-служба МВС України в Києві.

"Сьогодні о 7:25 ранку в чергову частину столичної міліції надійшло повідомлення від лікаря лікарні №17 про те, що в лікарню доставили 24-річного уродженця Львівської області з синцями на тілі та вогнепальним пораненням ноги", - йдеться в повідомленні.

Працівникам Шевченківського райуправління міліції поранений чоловік пояснив, що приїхав до столиці в пошуках роботи. Не знайшовши її, попрямував до активістів на Майдан, де перебував майже три тижні. Разом з іншими активістами він здійснював охорону КМДА.

"Напередодні ввечері до нього підійшли кілька охоронців КМДА та звинуватили його в тому, що він не хоче носити форму охоронців. Після словесних образ його почали бити, а потім відвели до свого головного "керівника", якого між собою називають Яр. Там "підозрюваному" влаштували допит, після чого відвели в туалет і там знову почали бити. Згодом туди ж прийшов той самий Яр і вистрілив чоловікові в ногу", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє міліція, пораненого вивели з приміщення КМДА, разом з ним сіли в таксі, відвезли його на масив "Березняки" і викинули з машини. Зібравшись з силами, чоловік дістався до найближчого житлового будинку, подзвонила в домофон і втратив свідомість, а до тями прийшов вже у лікарні.

Слідчим відділом порушено кримінальну виробництво за ч. 4 ст. 296 КК України "Хуліганство". Проводяться слідчо-оперативні дії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.