Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

yuga.ru

П'ятниця, 7 лютого 2014, 14:46

Контрабандист наркотиків програв прокуратурі касацію і таки відсидить 9 років

наркотики

Вищий спеціалізований суд України скасував незаконне рішення суду апеляційної інстанції, яким змінено вирок стосовно двох осіб засуджених за контрабанду наркотиків.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, суд першої інстанції за спробу контрабандного переміщення на територію України через пункт пропуску «Шегині» Львівської митниці майже 260 гр. кокаїну (особливо великий розмір) та канабісу засудив їх до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна, кожного.

Водночас, апеляційний суд кримінальну справу стосовно одного із зловмисників за ч.3 ст.305, ч.3 ст.307 КК України (контрабанда наркотичних засобів і незаконне придбання, зберігання та перевезення наркотичних засобів з метою збуту) безпідставно закрив.

Натомість його засуджено лише за ч.1 ст.309 КК України (незаконне придбання, зберігання та перевезення наркотичних засобів без мети збуту) на 2 роки позбавлення волі.

Цей незаконний вирок прокурором оскаржено. Рішенням суду касаційної інстанції справу скеровано на новий апеляційний розгляд.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.