Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

атп №1

atp1.lviv.ua

Вівторок, 11 лютого 2014, 11:09

Керівників-махінаторів АТП №1 будуть судити

атп №1

Перед судом постануть екс-директора комунального підприємства АТП №1 та його заступник, які впродовж 2010-2011 років укладали завідомо збиткові угоди з перевізниками.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Підозрювані, зокрема, домовлялись про співпрацю без проведення обов’язкових тендерних процедур. Водночас, партнерів шукали серед родичів та знайомих. Такими діями підозрювані завдали підприємству шкоди більш як на 2 млн. грн.

За такі дії кримінальний кодекс України передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією.

Разом з тим, з метою відшкодування завданих збитків, у провадженні пред’явлено цивільний позов на вищевказану суму та накладено арешт на майно підозрюваних на загальну суму понад 700 тис. грн.

Нагадаємо, прокуратура Львова раніше також виявила порушення посадових осіб комунального АТП, яке купувало пальне за завищеними цінами.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.